| Contact | Ligging | Links | Reserveringen | Français |
Welkom
--------
Parcours
--------
Te ontdekken
--------
Ravel 2
--------
Fietsen
--------
Foto's
--------
Tarieven
--------
Video's
CSS Valide !
Valid XHTML 1.0 Transitional

Au vélo d'or,

heeft zich te Hermeton-sur-Meuse naast Hastière gevestigd, halverwege de weg tussen Dinant en Mariembourg. Breng ons een bezoekje als u de Maasvallei komt ontdekken. Rij over de stuwdammen in Hermeton-sur-Meuse en in Waulsort of over de bruggen in Heer of in Hastière.

Fiets langs de ene of langs de andere oever van de Maas, over geasfalteerde of zanderige wegen. U kiest maar. In Waulsort maakt u kennis met de laatste veerman over de Maas, die u en uw fiets tegen een beetje drinkgeld naar de overkant van de rivier zal brengen.

Ontdek de RAVEL 2 (de grote fiets- en wandelroute) in de richting van Mariembourg, een rechte weg van 30 km over een verkeersvrije, oude spoorwegbedding langs een bos. Ideaal dus om er met kinderen te fietsen. Of rij vanaf de brug van Hastière langs de rechteroever van de Maas in de richting van Dinant.

Langs de RAVEL 2 vindt u ook meerdere rust- en barbecueplekjes, waar u in een magisch decor opnieuw op krachten kunt komen en de nodige vitamientjes kunt innemen. Of waarom niet even halt houden in Dinant of in Mariembourg met hun mooie terrasjes. Bij ons, Au vélo d'or, vindt u in elk geval een grote keuze aan kwaliteitsfietsen, mountainbikes of vrijetijdsfietsen. We hebben natuurlijk ook kinderfietsen, fietstassen en -mandjes om vooraan aan de fiets te hangen (en er bijvoorbeeld uw hondje in te vervoeren). Vraag ook een stafkaart van de streek. Misschien tot binnenkort...

Christophe van de Vélo d'or.

Made by Somweb 2007
Hébergeur: Rapidomaine - Bureau d'enregistrement de nom de domaine